آب بندی نمای شیشه ای

امروزه آب بندی نماهای شیشه ای برای هر ساختمانی لازم است. آب بندی نماهای شیشه ای باید به صورت اصولی انجام شود. روش های مختلفی برای آب بندی نماهای شیشه ای وجود دارد. در این مطلب به بررسی روش های آب بندی نماهای شیشه ای می پردازیم. از وسایل مورد نیاز برای آب بندی نماهای شیشه ای می توان به چسب، درزگیر و اسپری فوم اشاره کرد. هر یک از محصولات با کیفیت مورد نیاز برای آب بندی نمای شیشه ای را می توانید از طریق سایت رایمند تجارت تهیه کنید.
 
 
 
 

آب بندی شیشه

در هنگام بارندگی امکان نفوذ آب به داخل منزل وجود دارد. بنابراین، اگر آب به داخل ساختمان نفوذ پیدا کند، مشکلاتی ایجاد خواهد شد. در صورت نفوذ آب به محیط داخلی ساختمان احتمال خیس شدن پرده و فرش ها وجود دارد. به علاوه وارد شدن آب به شیشه ها باعث ایجاد کثیفی و آلودگی به درز بین پروفیل های پنجره ها می شود. بنابراین، آب بندی شیشه برای پیشگیری از بروز این مشکلات لازم است. 
هنگامی که لاستیک دور شیشه پنجره دچار فرسودگی می شود، آب بندی شیشه دچار خرابی خواهد شد. بنابراین، آب بندی نمای شیشه ای باید به صورت اصولی انجام می شود تا ماندگاری زیادی داشته باشد. از وسایل مختلف مانند درزگیر، چسب و اسپری فوم برای آب بندی نماهای شیشه ای استفاده می شود.
 
 
 
 

آب بندی نمای شیشه ای

به منظور آب بندی نماهای شیشه ای، سطح مورد نظر باید به خوبی با استفاده از دستمال تمیز و مرطوب پاکسازی شود. گرد و غبار باید به صورت کامل از روی سطح مورد نظر پاک شود. اگر گرد و غبار روی سطح وجود داشته باشد، امکان دارد که آب بندی به خوبی صورت نگیرد. اگر آب بندی به صورت اصولی انجام شود، چسب و درزگیر عملکرد مناسبی نخواهند داشت. از حلال های مختلف می توان برای پاکسازی بهتر قسمت مورد نظر استفاده کرد که نیاز به آب بندی دارد.
 
 

نحوه آب بندی نمای شیشه ای

نمای شیشه ای را می توان به صورت اصولی و با چند متریال کاربردی آب بندی کرد. در واقع، آب بندی به روش های مختلف صورت می گیرد. ابتدا باید مکان نیازمند آب بندی را تمیز کنید. پس از پاکسازی قسمت مورد نظر می توانید از چسب، درزگیر و اسپری فوم برای آب بندی شیشه استفاده کنید. 
 
 
 
 

آب بندی نمای شیشه ای با چسب

چسب یکی از متریالی است که به منظور آب بندی نماهای شیشه ای استفاده می شود. چسب های سیلیکونی بهترین گزینه برای آب بندی ساختمان ها محسوب می شوند. چسب های سیلیکونی خنثی یا نوترال به هنگام خشک شدن، فاقد بود هستند و اسید آزاد نمی کنند. چسب های سیلیکونی نوترال دارای خاصیت مقاومت در برابر رطوبت و عوامل طبیعی هستند. بنابراین، چسب های سیلیکونی بهترین گزینه برای آب بندی نماهای شیشه ای محسوب می شوند. از ویژگی های چسب های سیلیکونی می توان به مقاومت بالا در برابر اشعه ماورابنفش، چسبندگی زیاد و کیفیت بالا اشاره کرد.
چسب های سیلیکونی خنثی یا نوترال فاقد بو و بدون تاثیر شیمیایی هستند. بنابراین، استفاده از چسب های سیلیکونی آسیبی را وارد نمی کند. چسب خنثی سیلیکونی برای درزگیری و آب بندی نمای شیشه ای استفاده می شود. به طور کلی، آب بندی نماهای ساخته شده از شیشه با استفاده از چسب سیلیکونی مخصوص انجام می شود. چسب های سیلیکونی در بین درز شیشه ها قرار گرفته و از نفوذ رطوبت و آب به محیط داخل ساختمان جلوگیری می کنند. علاوه بر پیشگیری از نفوذ آب به محیط داخل ساختمان، از وارد شدن گرد و غبار و آلودگی به محیط نیز جلوگیری می شود. 
 
 
 
 

آب بندی نمای شیشه ای با درزگیر

درزگیرهای سیلیکونی جزو متریالی هستند که برای آب بندی کاربرد دارند. درزگیر سیلیکون سفید، بی رنگ و مشکی جزو انواع درزگیرهای مورد استفاده برای آب بندی نماهای شیشه ای هستند. از ویژگی های درزگیر سیلیکونی می توان به طول عمر بالا و مقاومت و چسبندگی زیاد اشاره کرد.
 درزگیر سیلیکونی به دما حساس نیست. به علاوه، درزگیرهای سیلیکونی می توانند رطوبت را تحمل کنند. بنابراین، از انواع درزهای سیلیکونی برای آب بندی نما شیشه ای استفاده می شود. شما می توانید انواع درزگیر سیلیکونی مختلف را از طریق سایت رایمند تجارت تهیه کنید.
 
 

آب بندی نمای شیشه ای با اسپری فوم

اسپری فوم یکی دیگر از متریالی است که برای آب بندی نمای شیشه ای کاربرد دارد. آب بندی ساختمان شیشه ای باعث جلوگیری از نفوذ و نشت آب و افزایش طول عمر ساختمان ها می شود. بنابراین، از اسپری فوم پلی اورتان و شلنگی می توانید برای آب بندی ساختمان های دارای نمای شیشه ای استفاده کنید. استفاده از فوم های اسپری در صنعت ساختمان سازی باعث پر کردن شکاف ها و در نتیجه آب بندی می شود. آب بندی نما با فوم اسپری از نفوذ باکتری و رشد قارچ ها در شکاف های نماهای ساختمان نیز جلوگیری می کند. 
 
 
 
 

مزایای استفاده از چسب برای آب بندی

به منظور آب بندی و درزبندی سطوح شیشه ای از چسب سیلیکونی استفاده می شود. شما می توانید با انواع چسب های سیلیکونی و قیمت از طریق سایت رایموند تجارت آشنا شوید و محصول مورد نظر خود را خریداری کنید. چسب آب بندی نمای شیشه ای سیلیکونی بر پایه پلیمر ساخته می شود و در برابر شرایط آب و هوایی مختلف مقاومت پذیری زیادی دارد. چسب سیلیکونی پس از استفاده برای آب بندی نمای شیشه ای در دمای 5 الی 40 درجه خشک می شود.
 چسب استوکسی یکی از انواع مدل های چسب سیلیکونی است که که حین خشک شدن اسید استیک آزاد می کند. چسب های خنثی نیز به عنوان یکی دیگر از چسب های سیلیکونی دارای دوام و ماندگاری بالاتری هستند. چسب ها به منظور آب بندی ساختمان های مختلف مانند ساختمان شیشه ای استفاده می شوند. بنابراین، به راحتی با چسب های سیلیکونی خنثی و نوترال می توانید محیط مورد نظر را آب بندی کنید. این چسب در صنعت ساختمان سازی و برای افزایش زیبایی محیط، پیشگیری از نفوذ رطوبت و گرد و خاک به محیط داخل ساختمان نیز استفاده می شود.
 
 
 
 

نکات آب بندی نمای شیشه ای

تقریباً شصت درصد از نمای ساختمان های شیشه ای از شیشه ساخته شده است. نمای شیشه ای در برابر نفوذ هر گونه صدا به محیط، عایق خوبی است. به علاوه، نمای شیشه ای باعث مدرن به نظر رسیدن ساختمان ها می شود و به طور معمول نمای محیط های اداری و تجاری از شیشه ساخته شده است. اما نماهای شیشه ای نیاز به آب بندی دارند. آب بندی نماهای شیشه ای با استفاده از چسب، اسپری و درزگیر امکان پذیر است.
هنگام آب بندی نمای شیشه ای باید نکاتی را در نظر بگیرید. یکی از نکاتی که هنگام آب بندی باید در نظر بگیرید، توجه به نوع وسیله مورد نظر برای انجام آب بندی است. درزگیر، اسپری فوم و چسب برای آب بندی نماهای شیشه ای مورد استفاده قرار می گیرند. هنگام خرید چسب و سایر مواد مورد نیاز برای آب بندی نماهای شیشه ای باید عوامل مختلفی را در نظر بگیرید. ‏از فاکتورهایی که باید هنگام خرید چسب، اسپری فوم و درزگیر استفاده کنید، توجه به مقاومت در برابر تغییرات ‏دما، قیمت مناسب و سرعت عمل در خشک شدن است.‏

 

تمامی حقوق این سایت برای شرکت رایمند تجارت محفوظ می باشد