آب بندی نمای خشک

نمای ساختمان جزء قسمت های بیرونی محسوب می شود و همواره در معرض عوامل محیطی مانند گرد و غبار، رطوبت، گرما و... قرار دارد. با استفاده از آب بندی نمای خشک به صورت کاملا اصولی و استاندارد می توانید طول عمر ساختمان را افزایش داده و از نفوذ رطوبت و گرما به درون ساختمان جلوگیری کنید. 
اگر به آب بندی نمای بیرونی ساختمان اهمیت داده نشود ممکن است بعد از مدتی به دلیل نفوذ رطوبت، شکل ظاهری خود را از دست داده و به مرور باعث تخریب نما شود. به همین خاطر قصد داریم شما را با مفهوم آب بندی برای نمای خشک و همچنین انواع آن آشنا کنیم. پس اگر به کیفیت و استحکام ساختمان خود اهمیت می دهید تا انتهای مطالب با ما همراه باشید.
 
 
 
 

آب بندی نمای خشک چیست؟

به کمک انواع چسب های مخصوص و درزگیرهای متفاوت در نمای ساختمان باعث جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت شوید. امروزه افرادی که در امر ساخت و ساز مشغول به فعالیت هستند و یا ساکنان ساختمان های قدیمی، به دنبال راهی برای حفظ نما از پوسیدگی و خرابی هستند.
در هنگام ساخت نمای ساختمان یک فاصله ای بین نما و سازه اصلی ساختمان ایجاد می شود. این فضای خالی راه را برای نفوذ آب باز می کند و به مرور موجب خرابی و مشکلات جدی خواهد شد. اما به کمک عایق کاری نمای ساختمان این فاصله با مواد ضد آب پر می شود که نمای ساختمان را از رطوبت و آب حفظ می کند.
اجرای آب بندی نمای خشک نوعی کار تخصصی و حرفه ای محسوب می شود زیرا دسترسی به نمای ساختمان و عایق کاری آن نیاز به ابزار و وسایل خاص و همچنین تجربه کافی دارد که افراد عادی به آن دسترسی ندارند.
 
 
 
 
از مزیت های آب بندی نمای ساختمان می شود به موارد زیر اشاره کرد.
  • بهبود کیفیت هوای داخل ساختمان: هنگامی که نمای بیرونی به طور کامل عایق شده باشد گرد و خاک و رطوبت وارد ساختمان نخواهد شد. این موضوع بر روی کیفیت هوای داخلی ساختمان تاثیر می گذارد.
  • کاهش هزینه های تعمیر و تعویض نما: در بیشتر ساختمان ها بعد از مدتی نمای ساختمان به دلیل عدم عایق کاری مناسب نیاز به تعمیر و گاهی تعویض پیدا می کند. 
تیم تخصصی رایمند با توجه به نوع مصالح به کار رفته در نما، بهترین و جدید ترین روش های آب بندی نمای خشک را در انواع ساختمان ها اجرا می کند. مجموعه رایمند با به کار گیری نیروی متخصص و بهترین متریال جهت عایق کاری نمای ساختمان توانسته پروژه های بسیاری را به خوبی انجام دهد.
 
 
 
 

نحوه آب بندی نمای خشک

شیوه و روش به کار گیری آب بندی نمای خشک به عوامل مختلفی بستگی دارد. زیرا این شیوه ها با توجه به نوع ساختمان و... می تواند متفاوت باشد. برای مثال متریال و متدهای عایق کاری در ساختمان هایی که نمای سنگی دارند با ساختمان های سیمانی و... متفاوت است. بنابراین ابتدا باید نوع نمای ساختمان مشخص شود و متناسب با آن یک روش اجرا شود.
علاوه بر جنس نمای ساختمان، بودجه مورد نظر نیز بر شیوه آب بندی نمای ساختمان تاثیر گذار است. به این صورت که برخی از عایق ها از قیمت بیشتری برخوردار هستند و همین موضوع بر روی هزینه عایق کاری تاثیر خواهد گذاشت. بنابراین در نحوه آب بندی نمای ساختمان باید به هزینه ها و بودجه در نظر گرفته شده نیز توجه داشت.
برای اطلاع از نحوه آب بندی در نمای ساختمان مورد نظر بهتر است با افراد با تجربه در این زمینه مشورت های لازم را داشته باشید زیرا استفاده و شیوه بکارگیری متدهای مختلف نیاز به تخصص کافی دارد. پس برای جلوگیری از مشکلات احتمالی حتما قبل از خرید و تهیه متریال آب بندی حتما از نوع و مدل آن آگاهی کافی به دست آورید.
اجرای اصولی و استاندارد عایق کاری نما باعث جلوگیری از شوره زدن در نما، شل شدن و سقوط آن می شود. روش های مختلفی مانند استفاده از چسب، درزگیر و... وجود دارد. این روش ها ممکن است در یک ساختمان عملکرد خوبی داشته باشد اما در ساختمان دیگر اثر بخشی لازم را نداشته باشد.
 
 
 
 

آب بندی نمای خشک با چسب

امروزه در کشور های پیشرفته دنیا برای عایق کاری نمای خشک دیگر از روش های قدیمی و سنتی استفاده نمی کنند و چسب های عایق نمای ساختمان را جایگزین روش های کهنه کرده اند. چسب های مختلفی برای آب بندی در نمای ساختمان موجود است که به چند نمونه از آن اشاره می کنیم.
  • چسب های ماستیک: این چسب ها با قابلیت چسبندگی بسیار زیاد و مقاومت بالا در برابر رطوبت و گرما می توانند گزینه مناسبی برای استفاده در نمای ساختمان باشند. این نوع چسب دارای انواع مختلفی مانند مدل قیری، پلی سولفات، اپوکسی و پلی یورتان است. هر کدام از مدل ها می تواند کاربرد متفاوتی داشته باشد. بنابراین در انتخاب چسب عایق نمای ساختمان باید دقت ویژه داشته باشید.
  • چسب ام اس پلیمر: این نوع از چسب آب بندی نمای خشک قابل استفاده در انواع نمای ساختمان مانند بتن، سرامیک، سنگ و... است. از ویژگی های چسب ام اس پلیمر می توان به عدم پوسته پوسته شدن، چسبندگی فوق العاده بالا، جلوگیری از رشد قارچ و کپک و... اشاره کرد. شما می توانید با استفاده از این نوع چسب به خوبی نمای ساختمان خود را عایق نمایید.
علاوه بر موارد گفته شده، چسب های دیگری نیز برای استفاده در آب بندی نمای ساختمان وجود دارد که می توانید با استفاده از آن به سرعت و در کوتاه ترین زمان نمای ساختمان خود را به خوبی آب بندی کنید.
در هنگام استفاده و خرید چسب عایق نمای ساختمان باید به مواردی مثل کیفیت چسب، تاریخ انقضا، میزان چسبندگی، میزان مقاومت در برابر آب و رطوبت، قیمت و... توجه داشته باشید. مجموعه رایمند با تلاش فراوان توانسته بهترین و با کیفیت ترین چسب های مناسب را در اختیار مشتریان خود قرار دهد.
 
 
 
 

مزایای آب بندی نمای خشک با چسب

استفاده از چسب آب بندی نمای خشک دارای مزایای زیادی است. وجود این مزایا باعث شده تا روش های سنتی دیگر طرفداران خود را از دست بدهد. امروزه برای به دست آوردن نتیجه بهتر از چسب های مرغوب و مناسب در عایق کاری نما استفاده می شود.
از مزایای آب بندی در نمای خشک ساختمان می توان موارد زیر را نام برد:
  • پایداری بسیار بالا: چسب های قوی در نما دوام بسیار زیادی دارند و همین موضوع باعث پایداری نما در ساختمان خواهد شد. هر چه نما پایدار تر باشد به همان میزان نیز امنیت ساختمان بیشتر خواهد شد.
  • سهولت استفاده: استفاده از چسب در مقایسه با دیگر روش ها، به زمان کم تری نیاز دارد و آسان تر است. بنابراین این روش در کاهش هزینه و سرعت انجام کار تاثیر بسیار زیادی خواهد داشت.
  • حفاظت از سازه اصلی: چسب مخصوص عایق کاری نما باعث جلوگیری از ورود آسیب های مختلف به سازه اصلی و ساختمان می شود. برای مثال اگر نمای ساختمان از مقاومت لازم در برابر رطوبت برخوردار نباشد بعد از مدتی ممکن است آب به درون سازه اصلی نفوذ کند و باعث خرابی های گسترده شود.
  • ایجاد یک لایه یکپارچه: استفاده از متریال های دیگر در نمای ساختمان ممکن است بر ظاهر آن تاثیر داشته باشد. اما چسب های عایق باعث ایجاد یک لایه یکپارچه و یکدست می شود که در حفظ ظاهر ساختمان موثر است.
 
 
 
 

آب بندی نمای خشک با درزگیر

استفاده از درزگیر در نمای ساختمان یکی دیگر از روش های آب بندی جدید است. در این روش درز های میان نما و سازه اصلی به کمک درزگیر مناسب پر می شود. این درزگیر ها به صورت عایق عمل می کنند و مانع از نفوذ آب و رطوبت می شوند.
در اجرای آب بندی نمای خشک با درزگیر ابتدا باید به طور کامل آلودگی های بین درز ها پاک شود و بعد درزگیر مورد نظر در میان شکاف های نمای ساختمان قرار بگیرد. درزگیر های موجود برای نمای ساختمان از موادی مانند سیلیکون، پلی یورتان و پلیمر ساخته می شود که هر کدام در نما های مختلف کاربرد دارد.
برای انتخاب و خرید مناسب ترین درزگیر باید به شرایط زیر توجه داشته باشید.
  • میزان رطوبت: در ساختمان هایی که در محیط هایی با آب و هوای مرطوب قرار دارند، باید درزگیر مورد نظر متناسب با میزان رطوبت موجود در هوا انتخاب شود. در غیر این صورت مقاومت آب بندی در نما کاهش می یابد و در مدت زمان کوتاهی به تعمیرات اساسی نیاز پیدا خواهد کرد.
  • شیوه نصب: شیوه نصب در ساختمان های بلند و کوتاه ممکن است متفاوت باشد. به همین خاطر قبل از انجام آب بندی نما باید به شیوه نصب نیز توجه داشته باشید.
بعد از اتمام عایق کاری با درزگیر، بهتر است آن را با روش های اصولی تست کنید تا از نحوه عملکرد آن مطمئن شوید. تیم تخصصی رایمند بعد از انجام آب بندی، تست های لازم را برای اطمینان بیشتر انجام می دهند. بنابراین می توانید با آسودگی خاطر انجام عایق کاری را به ما بسپارید.
 
 
 
 

مزایای آب بندی نمای خشک با درزگیر

استفاده از درزگیر در آب بندی نمای خشک نیز می تواند مزایای زیادی را به همراه داشته باشد. موارد زیر از مهم ترین مزایای این روش هستند.
  • مقاومت در برابر سایش: درزگیرها با مقاومت بالا در برابر مواد شیمایی، باعث جلوگیری از سایش و خوردگی می شوند.
  • کم هزینه بودن: به کار بردن درزگیر در عایق کاری در حین عملکرد بالا و مقاومت خوب، نسبت به روش های دیگر کم هزینه تر است.
  • انعطاف پذیری: قابلیت انعطاف پذیری درزگیرها به شما این امکان را می دهند تا در شکاف های مختلف نمای خشک آن را مورد استفاده قرار دهید. زیرا پر کردن برخی از شکاف ها با دشواری های زیادی همراه است.
  • جلوگیری از خراب شدن نمای خشک: نمای ساختمان از قطعاتی ساخته شده که در کنار یکدیگر قرار گرفته است. نفوذ رطوبت به این قطعات باعث خرابی آن ها خواهد شد. درزگیرهای آب بندی نمای خشک می تواند از خراب شدن نما جلوگیری کند.
با توجه به مزایای استفاده از درزگیر در آب بندی نما، می توان به این نتیجه رسید که استفاده از این روش ها در مقایسه با شیوه های قدیمی از مزایای بیشتری برخوردار است. علاوه بر آن سرعت و دقت کار نیز بیشتر است. این موارد باعث شده تا سازنده های ساختمان برای تحویل پروژه های ساخت و ساز خود از روش های جدید آب بندی نما استفاده کنند.
 
 
 
 

مواد لازم برای آب بندی نمای خشک

انجام عمل آب بندی نما یک کار تخصصی است که باید توسط افراد با تجربه انجام شود. مواد لازم برای آب بندی نمای خشک با توجه به نوع عایق مورد استفاده ممکن است متفاوت باشد. به طور کلی مواد لازم جهت انجام این کار به صورت زیر است:
  • مواد پاک کننده مناسب: همان طور که گفته شد قبل از به کار بردن درزگیر و چسب مخصوص، ابتدا باید شکاف های نما به طور کامل تمیز شوند. به همین خاطر برای انجام این کار مواد پاک کننده مناسب مورد نیاز است. این مواد نباید به گونه ای باشد که باعث خرابی و آسیب رساندن به نما شود. پس پیشنهاد می شود از مواد پاک کننده ای که ترکیبات شیمیایی مضر دارند، دوری کنید.
  • داربست: در ساختمان های بلند برای انجام عایق کاری نمای خشک باید از داربست های مختلف کمک گرفته شود. زیرا دسترسی به شکاف های موجود در نما به سادگی امکان پذیر نخواهد بود.
  • تهیه درزگیر و چسب مورد نیاز: در برخی از نما ها باید به طور هم زمان از چند روش مختلف برای عایق بندی مناسب کمک گرفته شود. پس با توجه به نوع نیاز نمای ساختمان باید درزگیر و چسب عایق مناسب تهیه کنید.
  • پیستون و کاردک های مخصوص: برای اجرای آب بندی نمای خشک به پیستون های مخصوص و همچنین کاردک نیاز است. به وسیله پیستون و کاردک می توان مواد عایق را به خوبی درون درز ها و شکاف های موجود در نما قرار داد.
تیم تخصصی رایمند علاوه بر فروش درزگیر و چسب های مرغوب، می تواند پروژه های آب بندی نمای ساختمان را نیز انجام دهد. جهت اطلاع بیشتر در این خصوص از طریق راه های ارتباطی موجود در سایت با ما تماس بگیرید.

 

تمامی حقوق این سایت برای شرکت رایمند تجارت محفوظ می باشد