آب بندی نما

آب بندی نما

خدمات آب بندی نما

 

با پیشرفت تکنولوژی در همه ی عرصه ها، امروزه شاهد نوآوری در همه ی صنایع شده ایم. یکی از جاهایی که این نوآوری خیلی به چشم می آید، طراحی و اجرای نماهای مدرن ساختمانی می باشد. این نماهای مدرن اغلب به انواع مختلفی نظیر نمای خشک سرامیکی، نمای شیشه ای از قبیل نمای کرتین وال، نمای اسپایدر و نمای فریملس و...، نماهای کامپوزیت و نماهای خشک با استفاده از ترمو وود تقسیم بندی می شوند.

جدا از بحث طراحی نمای مدرن ساختمانی، اجرای این نماهای مدرن ساختمانی از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. یکی از مهمترین فاکتورهایی که در زمان اجرای نمای ساختمان یا همان پوسته ی خارجی ساختمان بایستی توسط مجریان نمای ساختمان و طراحان نمای ساختمان تحت نظارت و دقت بالا در نظر گرفته شود، بحث آب بندی و درزبندی نمای ساختمان می باشد.

همانگونه که میدانیم تقریبا تمامی متریال هایی که در داخل نما و پشت نمای ساختمان قرار دارند و در ساختمان سازی استفاده شده اند، در برابر رطوبت و آب مقاومتی ندارند و خیلی سریع به مرور زمان دچار پوسیدگی، زنگ زدگی و شکستگی می شوند. به همین دلیل علاوه بر اینکه پوسته ی خارجی ساختمان یا همان نمای خارجی ساختمان بایستی در برابر آب مقاومت داشته باشد، عملیات آب بندی و درزبندی نما هم بایستی اصولی صورت گیرد تا مانع نفوذ آب به داخل ساختمان نشود.

برای اجرای آب بندی نمای ساختمان یا آب بندی اسکایلایت بایستی به نکات زیر دقت فراوان کرد:

 

  • محصول مناسب انتخاب شود که با شرایط فنی نما، شرایط اقلیمی و کاربری آن نما متناسب باشد.
  • اجرای عملیات آب بندی و درزبندی نما یا اسکایلایت به صورت اصولی و استاندارد صورت گیرد.
  • زمان اجرای آب بندی یا هوابندی نمای شیشه ای خیلی مهم است. اینکه در چه فصلی و در چه دمایی از چسب مخصوص استفاده کنیم خیلی اهمیت دارد.

 

یکی از مهترین مواردی که تیم اجرایی آب بندی و هوابندی و رفع نشت نمای ساختمان بایستی به آن توجه کنند، انتخاب چسب و درزگیر مناسب است. برای این انتخاب بایستی همه ی شرایط محیطی را در نظر گرفت.

اب بندی نما

 

انواع چسب آب بندی نما

 

چسب آب‌ بندی نما بر اساس ماده اصلی تولیدی آن، به دسته های مختلفی تقسیم‌بندی می‌شود که هرکدام ویژگی‌های خاصی دارند و برای استفاده در مکانی خاص مناسب هستند. با ما همراه باشید تا در ادامه مطلب به معرفی آنها بپردازیم:

 

 

چسب پلی اورتان (یورتان)

پایه ساخت این نوع چسب آببندی، از پلی‌اورتان است. چسبندگی چسب پلی اورتان (یورتان) به سطح بسیار مناسب است و در برابر عوامل جوی و خورنده مقاومت خوبی دارد؛ در دماهای مختلف این چسب آب‌ بندی قوی می‌تواند شکل خودش را حفظ کند و بر روی سطوح عمودی کار نیز در زمان استفاده شره نمی‌کند. همچنین این نوع چسب غیرسمی است و امکان استفاده از آن در کنار مواد مختلف وجود دارد. اگر قصد استفاده از این چسب در کنار رطوبت را دارید؛ باید دقت کنید که با سرعت زیادی خشک می‌شود.

 

 

چسب سیلیکون

از چسب سیلیکون می‌توانید در محدوده دمایی 40 تا 75 درجه و برای درزگیری شکاف‌های نما در اطراف پنجره‌ها استفاده کنید؛ این نوع چسب آببندی نما در برابر نم و رطوبت مقاومت خوبی دارد و به راحتی شکل و استحکام خودش را از دست نمی‌دهد. مقاومت در برابر فشارهای بالا و باکتری‌ها نیز دیگر خصوصیت این پر‌کننده شکاف‌های نما به شمار می‌آید.

 

 

ضد اب سازی نما

 

 

کاربرد و ویژگی‌های چسب آب‌ بندی نما

 

از چسب آب‌ بندی نما برای جلوگیری از شل‌شدن سنگ‌های نما در طولانی مدت استفاده می‌شود؛ همچنین این مواد شیمیایی میزان مصرف انرژی ساختمان را به حداقل ممکن خودش می‌رسانند؛ زیرا از ورود و خروج گرما یا سرما جلوگیری می‌کند. پیشگیری از شوره‌زدن نما ساختمان دیگر کاربرد چسب آب‌ بندی نما به شمار می‌آید.

اگر از چسب آب‌ بندی نما استفاده نکنید؛ نما ساختمان در عرض مدت کوتاهی دچار آسیب می‌شود و نیاز به ترمیم یا تعویض آن پیدا می‌کنید؛ بنابراین استفاده از آن اهمیت بالایی دارد و بهتر است که از آن برای درزگیری و پوشاندن شکاف‌های مختلف موجود بر روی نما استفاده کنید.

 

 

آب بندی نما

بحث درزبندی و آب بندی نما ساختمان یکی از مهم‌ترین فاکتورهایی است که باید در زمان اجرای نمای یک ساختمان یا همان پوشش خارجی ساختمان مورد بررسی و نظارت قرار گیرد. این نظارت توسط مجریان و متخصصین در زمینه طراحی نمای ساختمان انجام می‌شود. از آن ‌جایی‌ که متریال نمای ساختمان هم از قسمت جلویی و هم از قسمت پشتی به‌طور مستقیم در معرض تغییرات شدید آب‌وهوایی، نور مستقیم خورشید، اشعه UV، برف، باران و موارد دیگر قرار می‌گیرد ممکن است در طولانی ‌مدت مقاومت خود را از دست دهد. به ‌همین منظور برای جلوگیری از نفوذ رطوبت یا هرگونه خرابی در نمای ساختمان به آب ‌بندی نما نیاز داریم.

با استفاده از این آب‌ بندی می‌توان مانع نفوذ رطوبت و آب به قسمت‌های داخلی ساختمان شد، همچنین از شکستگی، زنگ‌زدگی و پوسیدگی‌هایی که ممکن است در طول زمان رخ دهد پیشگیری می‌شود.

 

 

انواع پوشش‌های آب بندی نمای ساختمان 

از دیرباز تاکنون روش‌های مختلفی برای آب‌ بندی نمای ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرد. استفاده از سیمان به‌منظور آب‌ بندی جزو ابتدایی‌ترین روش‌ها بوده که خود مشکلاتی به همراه داشت. از جمله این مشکلات اعمال وزن اضافی بر روی ساختمان وعدم انعطاف‌پذیری بودند. پس ‌از آن شاهد استفاده از عایق‌های پلیمری یا پشم شیشه‌ای برای آب‌ بندی و عایق‌کاری نمای ساختمان و یا حتی سقف آن بودیم. مصالح ژئو سنتتیک از دیگر راه‌های آب‌ بندی و نفوذناپذیری نما یا ساختمان در مقابل آب و رطوبت هستند.

اما امروزه استفاده از چسب‌های آب‌ بندی ساختمان جزو متداول‌ترین، بهترین و بادوام‌ترین انواع روش‌های آب بندی است. با استفاده از این چسب‌ها ضمن هزینه کم‌تر، شاهد مقاومت بالاتر در نما خواهیم بود. همچنین ویژگی‌های مثبتی نظیر طول عمر و دوام بالا، کیفیت مناسب، چسبندگی بالا و ... را از این محصولات شاهدیم. ضمن اینکه چسب وزن زیادی نداشته و فشار اضافی بر روی ساختمان اعمال نمی‌کند.

 

 

کاربرد آب‌ بندی نما

از این چسب‌ها به‌منظور درزگیری و آب‌ بندی نمای ساختمان استفاده می‌کنند. با استفاده از این چسب می‌توان از نفوذ رطوبت به قسمت‌های داخلی ساختمان و ایجاد کپک و خوردگی جلوگیری کرد.

علاوه‌بر این درزهای ساختمانی در طول مدت دچار آلودگی و غبار می‌شوند که با استفاده از این درزگیر‌ها می‌توان از نفوذ این گرد و غبار به قسمت‌های داخلی جلوگیری کرد و ظاهر ساختمان را زیباتر نگه داشت.

از دیگر کاربردهای آن می‌توان به عایق حرارت اشاره داشت، چراکه با این درزگیری از خروج هوای گرم و یا نفوذ هوای سرد جلوگیری می‌شود.

جلوگیری از کنده شدن نمای ساختمان از دیگر کاربردهای چسب آب‌ بندی نما است، بدین صورت ‌که در طول زمان سنگ‌ها، قطعات سرامیکی، کاشی و دیگر مواردی که در نما به‌کاررفته از آن جدا نشده و سقوط نمی‌کند. این کاربرد برای حفظ امنیت عابرین نیز بسیار مناسب است.

 

 

مزایای آب بندی نما

همان‌ طور که در قسمت کاربردها نیز به آن اشاره داشتیم، مزایای استفاده از این چسب بسیار بالاست. از جمله مزایای آن می‌توان به جلوگیری از نفوذ رطوبت و گرد و غبار و سرما به قسمت‌های داخلی ساختمان اشاره داشت. با استفاده از این چسب از باقی ماندن آب و رطوبت و همچنین ایجاد کپک و قارچ و ... جلوگیری می‌شود. چسب آب بندی نما مانع از جدا شدن سنگ و سرامیک و کاشی‌های به‌کاررفته در نما شده و ضمن ایجاد مقاومت در ساختمان، از فرود اجسام جلوگیری می‌کند.

یکی دیگر از مزایای آب‌ بندی نما جلوگیری از هدر رفت انرژی و یا خروج گرمای واحدهای ساختمانی به خارج است.

 

 

چسب‌های مورد استفاده در آب‌ بندی نما

تنوع محصولاتی که از آن‌ها به‌عنوان آب‌ بندی نما می‌توان استفاده کرد متنوع است. در ادامه به چند مورد از انواع چسب‌های مناسب برای بخش آب بندی نما ساختمان اشاره می‌کنیم.

 

 

چسب سیلیکون نوترال (سیلیکون خنثی)

این چسب یکی از محصولات بسیار مناسب به‌منظور درزگیری بوده که به‌طور تک جزئی به بفروش می‌رسد. چسب فوق از لحاظ شیمیایی خنثی بوده و دارای مزایای زیادی نظیر کیفیت بالا و قابلیت ارتجاعی است. چسب سیلیکون نوترال در مدت زمان کوتاهی خشک می‌شود و بر روی ظاهر ساختمان و نمای آن تأثیر منفی نمی‌گذارد.

از جمله ویژگی‌های این چسب می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

 

  • سازگاری با انواع دیگر چسب‌ها
  • استفاده آسان
  • مقاومت در مقابل نور خورشید و اشعه UV
  • خاصیت کشسانی و الاستیسیته بالا
  • چسبندگی به انواع سطوح
  • بدون ایجاد اثرات مخرب خوردگی بر روی سطح
  • مقاوم در مقابل شرایط آب‌وهوایی متغیر نظیر گرما و سرمای شدید، بارش برف و باران

 

 

چسب سیلیکون ساده

چسب سیلیکونی ساده از دیگر انواع چسب‌های مورداستفاده به‌منظور آب بندی نمای ساختمان است که مقاومت خوب و عملکرد مناسبی از خود در این زمینه نشان می‌دهد. محدوده دمایی این چسب بین -60 تا +150 درجه سانتی‌گراد است و برای درزگیری سطوح مخصوصاً اطراف پنجره و نمای ساختمان کاربرد بالایی دارد. از دیگر خواص چسب سیلیکون می‌توان به خاصیت ضد باکتری آن اشاره داشت که مانع ایجاد باکتری کپک و قارچ در درز می‌شود.

 

 

چسب پلی اورتان

یکی دیگر از چسب‌های بسیار کارآمد برای استفاده در آب‌ بندی نما، چسب پلی اورتان است که قدرت چسبندگی بسیار بالایی دارد. از این چسب در انواع سطوح می‌توان استفاده کرد و نگرانی بابت طول عمر و دوام آن نداشت. محصول فوق در مقابل عوامل خورنده بسیار پایدار است و همچنین در دماهای مختلف و گرما و سرمای شدید قدرت چسبندگی خود را از دست نمی‌دهد. از دیگر ویژگی‌های این  محصول می‌توان به و خاصیت غیرسمی آن اشاره داشت.

چسب فوق در زمان کوتاهی کاملاً خشک می‌شود، به همین منظور هنگام استفاده از آن باید سرعت عمل کافی از خود نشان داد.

 

 

قیمت آب‌ بندی نما

برای مشاهده قیمت انواع محصولات مورد استفاده برای آب‌ بندی نما کافی است به قسمت بالای همین صفحه مراجعه کرده تا چسب‌های مختلف از برندهای متفاوت را مشاهده کنید. هر برند با توجه به متریال به ‌کار رفته، وزن و دیگر ویژگی‌های محصول خود، قیمت مختلفی برای فروش آن در نظر می‌گیرد. مجموعه ما در تلاش است تا بهترین و باکیفیت‌ترین انواع محصولات برای آب‌ بندی نما را در اختیار شما عزیزان قرار دهد.

 

 

قیمت و خرید اینترنتی انواع چسب آب‌ بندی نما از رایمند تجارت

قیمت چسب آب‌ بندی نما تحت تأثیر عوامل مختلفی تعیین می‌شود؛ در صورتی که به دنبال یک منبع مناسب، حرفه‌ای و قابل‌اعتماد در این حوزه برای سفارش و خرید چسب آببندی نما ساختمان خودتان هستید؛ می‌توانید به فروشگاه رایمند تجارت مراجعه کنید. این فروشگاه، محصولات خود را با ضمانت کیفیت و قیمت مناسب به شما ارائه می‌دهد؛ همچنین تنوع بالای چسب‌های موجود در فروشگاه اینترنتی رایمند تجارت باعث می‌شود تا دستتان برای انتخاب باز باشد. همچنین شرکت رایمند تجارت به تازگی واحد عملیات اجرایی و فنی خود را تاسیس کرده است. این واحد که از نیرو های خبره در زمینه ی عمران و ساخت و ساز تشکیل شده است، دارای مهارت های فنی لازم جهت ارائه ی خدمات آب بندی ساختمان، آب بندی نمای شیشه ای یا نمای سرامیکی خشک و نمای کامپوزیت، آب بندی اسکای لایت های شیشه ای و هندریل های شیشه ای می باشند. برای مشاوره در این زمینه میتوانید با شماره تلفن های 86124219 - 88726616 - 88105215  تماس گرفته و با واحد فنی و عملیات اجرایی ارتباط برقرار کنید. 

تمامی حقوق این سایت برای شرکت رایمند تجارت محفوظ می باشد